Mitt liv

Alla inlägg under oktober 2008

Av Ulle W - 16 oktober 2008 18:41

Nu har vi på allvar satt igång med våra flyttplaner. Det spikas lister, och i morgon ska jag hämta ett stort lass med banankartonger och börjar packa sånt som inte används. Sen röja och se vad som ska slängas, köras till återvinning osv osv. Om våran tidsplan håller ska huset vara i städat och färdigt skick för att ta hit mäklaren om två veckor. Sen är det bara att hålla tummarna att någon vill köpa vårat trevliga hus. Helst för så mycket så det täcker våra lån....


Nu finns bara 2 st honor och 7 hanar kvar som inte är tingade. I samband med utställningen i Kallhäll ska jag leverera 15 djur!

Av Ulle W - 13 oktober 2008 10:01

Oj, så smidigt det gick, att få djuren tingade. Det som värmer i mitt hjärta är att samtliga djur som hittills blivit tingade hamnar hos mina uppfödarvänner. Så alla djuren kommer att fortsätta användas i avel, så min goldenlinje kommer inte dö ut helt.

10 honor och 7 hanar är tingade, kvar är 7 honor och 8 hanar.

4 honor och en hane stannar kvar.

Jennies vita virveltant Ella blir kvar, lixom min allra vackraste pensionär SCh JumJums Grace. Virvelmonstret JumJums Farbror Blitz blir oxå kvar, och de båda dutchhonorna. Det blir nog alldeles lagom det vad som får plats i en lägenhet.

Av Ulle W - 12 oktober 2008 14:39

Efter en massa funderingar fram och tillbaka, vägt fördelar mot nackdelar osv osv så har vi tagit beslutet att sälja vårat hus och flytta till lägenhet.

Pga detta är nu så gott som alla mina djur till salu...de som får flytta med är pettar, dutchar och pensionärerna....

Av Ulle W - 12 oktober 2008 08:57

Denna söndagsmorgon vaknar vi svenskar upp med en molande fundering..vi har lärt oss ett nytt ord, nämligen flygskär!

Hur många av oss visste vad ett sådant var, igår eftermiddag när vi intog våran lördagsmiddag tillsammans med familjen? Dock några timmar senare, när vi alla med spänning följt stjärnorna på isen, hade detta nya ord etsat sej fast i vårat ordförråd.

Frågan är nu när vi ska använda detta nya ord?

Kan man slänga in det typ, när man tycker nån är lite knasig?

-"Hörru ditt nedrans flygskär, ta och dra nåt gammalt över dej!"


eller om man är rastlös på jobbet...

-"Nej, jag tror jag går ut och tar ett flygskär en stund"


eller när nåt är estetiskt vackert...

-"Oh! så vackert, nästan som ett perfekt utfört flygskär"

Av Ulle W - 10 oktober 2008 09:27

Jennie kom upptassande redan vid halv sju i morse, lagom tidigt så även pappa fick vara med och öppna paketen. Hon fick en Bratzdocka som hon kan styla till i håret, sånt där ansiktssmink och en fin lila och vit klänning. När alla paket var öppnade, pappa hade åkt till jobbet och jag på väg in i duschen så kom jag på det...helvete!!! Vi glömde ju fullständigt totalt bort att ta bilder på paketöppnandet!!!! Har bilder på Johannas alla födelsedagsmornar och hittills även alla Jennies...men så blir det ett glapp nurå....*gråter*

Av Ulle W - 9 oktober 2008 18:47

Jag funderade lite här...tänkte på han den där amöban Anders Eklund som nu ska sitta inne på "livstid". Sen har vi det där andra psykoffret, hon tyskan som så brutalt slog ihjäl dom båda barnen i Arboga. Hon ska ju oxå sitta inne på livstid. Kan man inte göra så, helt enkelt, att man sätter dom här två i samma cell på livstid? Tyskan kan få med sej en hammare så hon kan slå på Anders när hon har lust. Anders får fri tillgång till porrtidningar/filmer så kan han utöva sin sexuella frustation på tyskan när han känner för det. Vore inte det ett rätt schysst straff så säg? Undrar just vem som skulle mörda vem först? Jag skulle gissa på att tyskan skulle slå ihjäl Anders först, för vem skulle vilja bli påsatt av det där äcklet dag ut och dag in?

Av Ulle W - 9 oktober 2008 18:41

Har just nu jordens mest förväntansfulla lilla tjej här hemma. Hon hoppar och skuttar och vet inte riktigt vart hon ska göra av sej själv. I morgon fyller hon nämligen 5 år, och det ska bli så spännande enligt henne själv. Jag har försökt smygit och slagit in de sista presenterna i knallrosa glansigt papper. Sen blir det fira av hela helgen, på lördag kommer farmor å farfar, och mormor och morfar och på söndagen är det kalas för kompisarna från dagis.

Hon har planerat att hon ska smyga upp i morgon bitti, innan vi vaknar, och öppna paketen. Lycka till säger jag då bara! För hon är en riktig sjusovare och jag vet att jag kommer vakna låååååååångt före henne *hihi*


Fick en släng av lite husmoderliga känslor här på kvällen och har bakat två stora limpor. De ligger och svalnar nu, men om en stund ska det bli gott med en alldeles nybakad macka..så där så smöret smälter *mums*

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards