Mitt liv

Alla inlägg den 8 augusti 2007

Av Ulle W - 8 augusti 2007 20:36

Ja, så är det!

*Asfalteringen mellan Falun/Grycksbo är klart. Efter flera veckors köande så är så äntligen vägen färdig. Som en dröm att köra på! Tusen tack alla duktiga vägarbetare *kramar hårt*

*Jag har sorterat ett jätteberg av tvätt, och fått in allt i respektive garderober.

*Trimmat färdigt!!! Herre jäsingen vad jag varit duktig och fått hela 8 djur i superskick inför lördagen. Nu återstår bara lite "finlir" med deras pälsar för att sen badas på fredag.

Var in på Jysk och köpte lite fler handdukar idag, för det går åt ett gäng när så pass många ska badas.


*Jag har nattat djuren, så nu mumsar dom på hö och färsk vitkål.


Det enda som inte är klart, känner jag, är färgningen av mitt hår. Skulle gjort det redan förra veckan, men då blev allt så stressigt och jag var aptrött varje kväll....men kanske i morgonkväll orkar jag? Vill ju se snygg ut på lördag när jag ska träffa en massa goa vänner...precis som om nån skulle bry sej om vad jag har för färg på håret *fnyser*

Har iallafall varit och köpt ett solparasoll som jag ska ta med till Väddö. Letade först efter ett partytält, men det har tydligen varit strykande åtgång av den varan...slut överallt =( Men ett stort parasoll är inte fy skam, minsann! Kan ju vara trevligt med ett liten skuggig oas ifall solen gassar på oss i Vikingalunden på lördag =)

Har bjudit in min "medpassagerare" Sophie att husera under mitt parasoll, men det får säkert plats med fler, ta med egen stol bara så ;)


Mycket svammel blev det idag...men det kan ju vara trevligt det oxå =)


Over and out for this time


JO!! höll ju alldeles på att glömma! Har äntligen funnit en otroligt avkopplande aktivitet, nämligen ljudboken! Jag som alltid beklagar mej över att jag aldrig har tid att läsa. Men nu har jag, eller rättare sagt, lyssna.


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards