Mitt liv

Alla inlägg den 13 augusti 2007

Av Ulle W - 13 augusti 2007 14:30

Ja, jag säger då det! Man ska aldrig sluta att förvånas över hur andra människor för sej här på nätet.

Jo, det finns en site som heter Vilda Webben. Det fungerar som Lunarstorm fast för vuxna. En community där man gör sin egen lilla sida och lär känna andra människor. Eller så var det förut, för sisådär 4-5 år sen. Då var jag medlem där och lärde känna massor av ny vänner över hela landet. Det var sällan nån kille lämnade skamliga förslag, utan man pratade om ditten och datten och lärde som sagt känna varandra. Vi hade fester och träffades och hade det himla roligt tillsammans. Sen rann det där lite ut i sanden för mej, och jag avslutade mitt medlemsskap för några år sen. För nån månad sen så kom jag att tänka på den här "Vilda Webben" och funderade över om det kanske fanns kvar nån av mina gamla vänner? Jag blev medlem igen och började leta. Inte många kvar kan jag säga och jag förstår varför! Det tog inte många dar förens min inbox var överfull med mail från killar i alla åldrar som ville göra både det ena och det andra med mej! Trots att jag klart och tydligt skrivit på "min sida" att jag inte är flirtig, är bara ute efter nya vänner och att jag är lyckligt gift.


Idag fick jag bara nog, det är en kille här ifrån Falun som messat mej en del och talat om hur otroligt vacker jag är osv....*kräks* Jag har så klart tackat för komplimangerna men inte uppmuntrat till något annat. Idag fick jag följande mess:

Han, "-När vill du njuta då?"

Jag, "Njuta av vad?"

Han, "Min tunga"

Jag, "Ja gärna, tala om var du bor så kommer jag och ungarna förbi, du har väl DVD så tar jag med nån bra film som dom kan kolla på under tiden?"

Han.....inget svar.........


Så nu är mitt medlemsskap på Vilda Webben för alltid avslutat.....



Av Ulle W - 13 augusti 2007 14:07

Våran Findus är borta. Sist jag såg honom var förra måndagen, då var han hemma en stund och käkade...men sen dess är han spårlöst försvunnen =(

Han är ju utekatt, så det är vanligt att han brukar vara borta sisådär 2-3 dygn och sen komma hemlufsande. Men aldrig har han varit borta så här länge! Han är kastrerad och öronmärkt. Hoppas inte någon har kört över honom och bara dumpat honom i diket eller nåt. Jag tror mest på att han är instängd någonstans. Han är otroligt social och kelig, så det är det mest troliga.


Hittade en av rexbäbisarna död i morse, den lilla buffagouti/buff honan =(

Lägger in en bild på mina fina goldentanter, som jag ställde ut i lördags.

Utopia och Zidonie heter dom.


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards