Mitt liv

Alla inlägg den 14 juni 2008

Av Ulle W - 14 juni 2008 16:21

Värsta ovädret drog fram över Grycksbo på förmiddagen. Himlen blev kolsvart och rätt som det var small det till...det blixtrade och small lite överallt runt huset, så åskan måste ha varit alldeles ovanför vårat hus! Det utbröt lite panik, när alla sladdar till tvapparater, datorer och telefoner skulle ryckas ur!

Ovädret drog bort och hela familjen har spenderat några timmar på stan. Mannen handlade en till gitarr till våra flitigt använda Guitar Herospel...så nu har vi haft en intern kamp, jag och mannen....jag vann flest ggr så han blev sur *hihi*


Om ett tag ska vi bege oss in till stan igen och käka grekisk mat tillsammans med våra vänner L och PG och alla ungarna (totalt 6 st blir det)


På djurfronten händer inte så mycket, hade hoppast på att få klart taket på uteburen i dag, men ingen höjdare att snickra när allt är blött blött och blött. Det är ju ändå lite för kallt att släppa ut dom, så det går i och för sej inte så mycket att bygget får vänta.


Annars är det Dragons Chanelle som är högdräktig, men Aston Martin, så det här blir hans sista kull....blir nog lite skojiga pettar hoppas jag, Chanelle är ju american crested brindle och Aston var satin golden....

Ska ta mej i kragen och få tummen ur och fota alla små hanar som är till salu. En DE golden är så hiskeligt sött typad, men dubbla veck och pälsriktningsfel gör att han får gå till pet. De andra hanarna är oxå rätt så trevliga, lite längre i snokarna, men bra färg och inga veck. Fick mail från en uppfödare i Finland som sökte goldens, så kanske jag får skicka nån av småkillarna dit?

Har fått iväg anmälan till SM, blev bara 4 st, men jag känner att jag inte orkar trimma några flera just nu.

Det blir iallafall följande som får följa med

JumJums X-Carlet, selfjunior PE golden

JumJums Yohannes, crestedjunior PE golden

JumJums Ramblin Rose, selfsenior PE golden

JumJums Othello, rex 7 månader silveragouti

Ser verkligen fram emot SM, ska bli lite av en semester för mej, utan ungar och man, bara umgås med marsvinsvänner en hel helg =)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards