Mitt liv

Alla inlägg under november 2007

Av Ulle W - 7 november 2007 11:48

Detta jag nu kommer att skriva om är för mej ett fullkomligt fantastiskt fenomen! Det handlar om mina pälsbollar...

Jag städar burarna var 5 dag, och när jag gör det så tar jag ut varje pälsboll, går igenom det ordentligt, dvs ev klipper klor, kollar tänder, kollar efter ev ohyra eller sår.

För 5 dagar sen när jag gjorde denna procedur så var alla djur i toppskick, inte något ohyra så långt ögat kan nå.

Igår, när jag städade burar, och gjorde denna procedur...så har ALLA 37 djuren  fullt med static i sina rumpor! Alltså, jag snackar inte nån liten lus här och var, utan hela "tjog" med static! Hur i helskotta har detta gått till undrar jag nu? Djuren har ju inte träffat varandra, mer än sina burkompisar.

Jag har inte fört in något nytt djur, jo föresten, min nya danska hane, men har blev sebacildoppad innan han fick flytta hit.


Nån som har nån bra teori?

Fast jag är innerligt glad att det bara är nåt så harmlöst som static, vore värre att upptäcka att alla har sellnic *ryser*

Av Ulle W - 5 november 2007 17:57

Nån som lyssnade på Mix Megapol i dag strax före 15.30? Isåfall så hörde ni mej ringa in och berätta om vad man hittat för skoj på soptippen. Jag berättade att jag har en man som kör sopbil, samt en svärfar som jobbar på tippen...så i vårat hem finns allt mellan himmel och jord!

Berättade även att jag hittat min man genom "soporna". Han hämtar ju soporna på mitt jobb och vi började flirta lite...så på den vägen är det.

Jesse som jag pratade med på radion tyckte min berättelse var så bra så jag vann en Seinfeltbox (stavas det så?) säsong 1 och 2 =)




Av Ulle W - 4 november 2007 22:16

Idag har lillprinsen tagit sina första steg! Jag fick rätt, har hela tiden gissat på att han skulle gå innan han fyllde 1 år =)

Men han vill däremot inte prata, han säger inte ett enda ord! Eller jo, när han absolut själv vill och har lust. Som i morse tex, när han öppnade dörren till pappas garderob och sa högt och tydligt -"Pappa"

Fast, jag har en annan unge med kronisk mundiarré istället, 4åringen kan inte vara tyst en sekund, munnen går hela tiden! Hon har till och med börjat prata i sömnen...så för min del så får Daniel gärna hålla snattran en stund till!

Av Ulle W - 3 november 2007 19:00

Våran allra sötaste pethona Ella är brunstig. Vilket resulterar i att hon är helt hopplöst jobbig mot sin burkompis Qlla. Ella rider som en galning på stackars Qlla, som dessutom är högdräktig och inte alls intresserad av vad Ella sysslar med.

Till slut fick i allafall Qlla nog, så nu sitter Ella i ett hörn med en stor hårlös tuss på rumpan, och Qlla med en vit hårtuss mellan tänderna!

Av Ulle W - 2 november 2007 21:24

Hörde på radion häromdagen, att det finns ett gäng på 7-8 stycken judar, boende i Israel, som är nynazister!

Asså, sov dom på historielektionen, eller?

Eller har dom förträngt det här med varför dom har så några äldre släktingar i livet?

Ja, man kommer aldrig att någonsin sluta förvånas över hur människosläktet fungerar! Helt sanslöst....


Av Ulle W - 2 november 2007 18:21

Har visst använt den där rubriken förut, för den kom upp automatiskt när jag började skriva...men det är ju inne med återvinning ;)

I´m in love....nja, det vetisjutton om jag är...skulle vara i mina två små rexjuniorer, Alfons och Glimma dårå...så sockersöta så man skulle vilja äta upp dom!


Igår hade jag trevligt besök av min "marsvinsväninna" Sophie från Gävle. Det är så kul att få prata marsvin med någon som tycker det är fullständigt normalt!

Har börjat trimma idag...tjoho vad jag är bra! Dom två som var med förra helgen i Rävlanda är det ju bara att hålla efter framöver, smårexarna har jag trimmat ner rejält nu ikväll, så dom är det oxå bara att hålla efter. Satinen Aston har en underbar pälskvalité, fastän den är lång...men otroligt lättrimmad. Chokladen Kodiak är oxå rätt så lättrimmad, så det blir nog en lätt match vad gäller trimmandet denna gången.

Blir den sista utställningen för i år för mej. Skippar Västerås i december för då är jag och mannen på lyxkryssning till Helsingfors. Dessutom är det samma domare som dömer korthåren nu i Julita som i Västerås.

Så vi laddar inför dubbelutställningen i Sollentuna i början av januari i stället.


Inga bäbisar hos Dora ännu, hon är inte riktigt helt öppen än, så jag tippar på att hon kniper någon vecka till. Men helt otroligt smälltjock är hon, så det blir nog minst 3 st gissar jag. Har höga förhoppningar på denna kullen, båda föräldrarna har mkt fina typer, stora öron och ögon och bra pälsar...så det kan inte bli annat än kanonungar! Eller så blir det pannkaka...som det blev med kombon Silvana/Tändstickan...såååååå attans fula ungar, och framför allt pyttesmå! Men, den svarta honan jag sparat, Silvita, har en helt fantastiskt bra päls redan, jättesträv! Men hon är lång i nosen, och är som sagt pytteliten. Hon är idag 2 månader och väger inte mer än runt 400gr.


Har trixat lite med min hemsida idag, har gjort en sida för mina championjoner.....börja ju bli ett gäng nu *ler skrytsamt*


Ikväll blir det att slappa framför tv, först en snabbtitt på Idol, sen läskiga filmen Hannibal. Såg den på bio och jag minns att jag faktiskt var påväg att spy några ggr.

Appropå film, såg att det snart kommer ut en Saw nr 4. Undrar just vem som är Jigsaw nurå?

Har du inte sett Sawfilmerna och gillar äckelfilmer så kan jag rekommenderar dom varmt. Svårt att beskriva vad dom handlar om, men kortfattat är det en orgie i äckelheter och annat som gör ont!

 Man ska inte se dom om man är äckelmagad, har lätt för att svimma när man ser blod, inte klara av att se när människor blir torterade....

Jag gillar dom i allafall skarpt!

Hellre såna filmer än tex The Grudge...den filmen ångrar jag innerligt att jag såg! Jag kan fortfarande ibland vakna mitt i natten och urskilja en unge med svarta ögon som står bredvid sängen.

Nej, fy sjutton, The Grudge 2 tänker jag inte se!

Appropå The Grudge, för er som inte sett den så finns det en figur i den filmen, en tjej som är kritvit i ansiktet, långt svart hår och så låter hon rätt så märkligt, lixom "knorrar". Hon ligger ofta och "åmar" sej på golvet eller i nån trappa och knorrar.....

Jag har en vän som har långt svart hår och är rätt så blek i ansiktet. Hon och hennes pojkvän hade sett den här filmen och hon ville skoja lite med sin pojkvän. Han ligger i sängen och läser och min vän kryper upp i sängen  vid fotändan, håret hennes hänger ner över ansiktet och så börjar hon knorra på samma sätt....Do I have to say no more???

Killen blev livrädd!!


En film som ni inte behöver hyra är Ghostrider med Nicolas Cage...eller jo, om ni vill se en skojig film, så kan ni hyra den. Det enda häftiga i filmen är motorcykeln, en sån skulle jag vilja ha!


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards