Mitt liv

Alla inlägg den 1 juli 2007

Av Ulle W - 1 juli 2007 21:35

Nu är jag sur som ättika! Fy tusan vilka sura och bittra människor det finns här på jorden!!

Jag bor ju i villa, och ovanför oss är det en tom tomt som ägs av kommunen. Där brukar jag, och har gjort så sedan vi flyttade hit, plockat gräs och maskrosor till mina djur...så gott som dagligen går jag där med min hink. Alldeles bredvid den här tomten har det nu flyttat in en familj. Det började med för nån månad sej att dom började såga ner MASSOR av träd, inte bara på sin egen tomt utan oxå på den här "ödetomten". Men inte vilka träd som helst, utan dom sågade ner alla friska träd och lämnade kvar allt sly och annat tjafs. Kanske okunnighet, vad vet jag. Allt ris som dom inte ville ha kvar ligger nu en stor hög på den här ödetomten, och man kan ju undra vem som kommer forsla bort detta??


Men, idag nu då, så var jag som vanligt på min gräsjakt. Jag ser i ögonvrån att mannen i familjen står på verandan och iaktar mej. Rätt som det är så utbrister ha, högt och tydligt...

-"Du kan väl iallafall fråga om lov innan du plockar blommor på nån annans tomt!"

Jag såg mej omkring ifall det var nån annan där men jag var ensam, frågade en gång till vad han menade och han upprepade samma sak igen, nu om ännu stöddigare.

Jag blev först helt stum men gav honom svar på tal.

 -"För det första plockar jag inte blommor utan ogräs till mina djur, för det andra är det kommunens tomt och så vitt jag vet behöver man inte tillstånd för att plocka ogräs där!"

Mannen, eller killen måste jag säga för han är yngre än mej, fnös lite och blev tyst. Sen öppnade han käften igen och sa nu ÄNNU mer stöddigt..

 -"Du får gärna plocka ogräs i mina rabatter om du vill!"

-"Ja, eller hur!" Gav jag honom till svar.....



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards