Mitt liv

Alla inlägg den 18 juli 2007

Av Ulle W - 18 juli 2007 19:56

Jag blir galen! Svenskarna måste då vara jordens mest bittra och irriterade folkslag! Att det ska klagas och kritiseras hela tiden! Finns det ingen som är nöjd med livet som det är???

Jag bor ju en mil utanför Falun. Vägen mellan Falun och Grycksbo har under flera år varit under all kritik och man har svurit många ramsor otaliga gånger över alla gupp och jävulskap som det funnits i vägen. Under de snart 4 åren vi bott här har inte gjorts mycket åt vägen, vilket flera än vi beklagat oss över. MEN så äntligen, nu håller dom på för fullt att göra vägen superfin, helt ny asfalt hela sträckan! Som en dröm att köra på, de sträckor som är klara.

Men tror ni folk är nöjda! I helvete heller! Nu klagas det till förbannelse att det är långa köer pga av att det vissa sträckor står flaggvakter och släpper bara på trafiken i ett körfält. I dag i tidningen stod det att läsa att en bilist tom varit på väg att köra på en flaggvakt, och skrikigt elaka saker!

Asså, MY GOD!

När ska ni vara nöjda då, undrar jag???? Å den stackars flaggvakten då? Det är väl för bövelen inte hennes fel att hon måste stå där och utföra jordens mest pisstråkiga arbetsuppgift, i ur och skur och säkert få uselt betalt!


Nej, svenska folket...dax att tänka om. Tänk om alla bittra och sura människor skulle ta och omvandla all den energin dom lägger ner på att irritera och göra livet surt för andra. Lägg om energin på nåt nyttigt i stället!

Jag själv kan gladeligen erkänna att jag irriterar mej på massor av saker...men jag tror att jag håller mej till saker som är befogat...faktiskt ;)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards