Mitt liv

Alla inlägg under augusti 2007

Av Ulle W - 18 augusti 2007 13:54

Hela familjen har varit på lördagsutflykt med loppis! Det var käre fader med sambo samt deras grannar som städat skrymslen och vrår och jisses vad saker dom hade att prångla ut!

(nej Ingrid, tyvärr inget 50-tals porslin)

För 120:- lastade vi bilen med...en sprillans ny sovsäck, en ask med kylskåpspoesi, en söt liten skylt som jag inte minns vad det stod på, ett monopolspel (jubileumsutgåva så plupparna man "går" med är i guld), 2 indiskinspirerade kuddar i ljusgrönt med paljetter....sen fick vi en massa med på köpet...en kepa, en älgryggsäck, en telefon, en radiostryrd volvo, 2 små änder i trä samt en stor byrå med 5 lådor =)


Nu ska vi grilla kyckling...

Av Ulle W - 17 augusti 2007 19:49

Allra sötaste lilla rexpojken, JumJums Alfons....visst ser han ut som en liten gräddbakelse =)


Av Ulle W - 17 augusti 2007 14:37

Har varit på Lidl och shoppat en massa godis till grisarna. Lidl torde vara alla marsvinsägares drömaffär! Iallafall vad det gäller priserna på grönsaker och frukt.

Hela det här berget fick jag betala endast 35 spänn för.

Äpplen, vitkål och färsk broccoli....mums mums för små marsvinsmagar =)


Av Ulle W - 16 augusti 2007 18:56

Grannen har klippt sina äppelträd så det var bara att ta för sej. Så nu har alla grisarna fått en hel hög med äppelkvistar som dom smaskar på...först gluffsar dom i sej bladen, för att sen totalt skala av all den goa barken på grenarna =)


Fortfarande ingen Findus =(

Av Ulle W - 16 augusti 2007 13:06

Idag gratulerar jag JumJums Blitz, 4 år. Tänk att få fylla år på samma dag när alla hyllar Elvis!



Av Ulle W - 15 augusti 2007 21:46

Fortfarande ingen katt...nu börjar jag på allvar blir riktigt orolig! Vad kan ha hänt???


Klämde lite på Davinia, som jag aldrig trodde skulle bli dräktig...hon har gått med Jalle sen i slutet av maj...å nu äntligen kände jag små bäbisar där inne!!!! Skulle tippa på att dom är 5-6 veckor =)

Av Ulle W - 15 augusti 2007 21:24

Eller hur man nu ska uttrycka det hela.

Idag har jag städat burar, och i samband med det så har jag tagit mej en rejäl titt på samtliga av mina 41 djur.

Jag ställer dom på en utställningsplatta och kollar in helhetsintrycket. Sen kikar jag på färgen, sen ögon och öron.

Jag kan efter denna genomgång konstatera att jag äger en hel hög med

_mycket_ fina djur!

I morgon fyller JumJums Blitz 4 år. Han föddes i den allra första kullen hos mej. På den tiden så kunde jag bara drömma och suckta (oj, stavas det så?) efter dessa vackra rastypiska marsvin. Idag kan jag konstatera att jag faktiskt äger en hel drös!!

Men, det har inte varit en lätt väg att komma dit. Men ack så rolig och lärorik.

Jag har gått på MASSOR av nitar och blivit lurat och jag vet inte vad.

Men med tiden så lär man sej av sina misstag.

När jag bestämde mej att satsa på goldens tex, så var jag så pass "lärd" att jag visste vad jag var ute efter och jag ställde stora krav på vad jag ville köpa och inte.

Jag har haft turen och fått köpa mkt fina och välstammade goldens djur, framför allt från Notre Dames, Mumindalens samt Verkavikens, och det är jag mycket tacksam för!

Alla dessa har lagt grunden till de djur jag idag kan visa med viss framgång på utställningar idag!

Men som sagt, det har varit en lång och slingrig väg, men äntligen börjar jag komma någon vart. Jag kan idag se på en unge, som fortfarande är blöt efter födseln, om den kommer att "bli nåt" eller inte. Hittills har mina första kritiska blickar givit resultat =)


Nu väntar jag bara på att mina vackra djur även ska plocka placeringar på BISbordet...men det kommer, det är jag säker på!

Av Ulle W - 14 augusti 2007 19:01

Ingen Findus idag heller. Jag och barnen var ute och letade en lång stund i går kväll utan resultat. Tog bilen och körde runt i sakta mak och glodde ner i dikena utmed stora vägen...men icke =(


Idag var iallafall det äckliga tropiska klimatet över, hiskeligt vilken luftfuktighet det varit det senaste dygnen! De enda som har trivts utmärkt är mina hoyor som faktiskt växt markant under det här dagarna!


Jag är trött, så infernaliskt trött hela tiden (nej, jag är inte gravid) Undrar om det kan bero på det här fuktiga vädret som man absolut inte är van vid?


Lyssnar och lyssnar på min ljud bok så fort jag får en stund över. Den är så himla bra! Boken heter Den vita massajen av Corinne Hoffman. En verklighetsskildring som är rätt så fantastisk...rekommenderas varmt.

Boken handlar om Corinne, en kvinna från Schweiz som är på semester i Kenya. Där blir hon hastigt förälskad i en massajman, och lämnar sin trygga tillvaro hemma, för att leva sitt liv med denna mannen, tillsammans med hans massajstam.....

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards