Mitt liv

Alla inlägg under oktober 2007

Av Ulle W - 12 oktober 2007 16:29

nya brillor


Vad tycks? Jag tycker som är skitsnygga! Dom andra ser så gott som lika ut, lite tunnare båge och i svart...

Av Ulle W - 12 oktober 2007 12:25

Idag tänker jag inte sticka ut näsan utomhus mer än nödvändigt. Det är kallt här i Grycksbo, fast solen skiner. Men det blåser iskalla vindar så löven flyger i stora virvlar runt huset!

Mannen har tagit bilen till verkstaden, så jag tar mej iallafall ingenstans. Men det känns rätt så mysigt att inte behöva göra någonting alls hela dagen. Bara se till att jag och barnen strax får nåt att stoppa i magen...köttbullar, potatis och gräddsås blir det *slurp*

Till middag i kväll blir det kyckling. Vi äter alltid kyckling på fredagar, har gjort så i flera år!


Jo, dom ringde från glasögonaffären och mina brills är färdiga att hämta, så det skulle mannen göra på vägen hem...bild kommer således i kväll, få se vilken båge ni tycker är snyggast, den vinröda eller den svarta  ;)


Jag är fortfarande fullständigt beroende av min "Ansiktsbok"...eller ja, Facebook då...hade ingen aning om att jag faktiskt har så pass många vänner! Är uppe i 33 st nu...både folk som jag umgås med nu, men har även hittat på en och annan försvunnen klasskompis och en och annan bortkommen släkting.


Har luskammat oss igen i morse...inga fler äckelkräk!

Av Ulle W - 11 oktober 2007 12:33

En nyligen gjord vetenskaplig undersökning bevisade att kvinnor tycker om
olika manliga utseenden beroende på var de befinner sig på menstruationscykeln. När kvinnor har ägglossning tycker de om män med ett kraftiga, maskulina drag. Däremot, när kvinnor har PMS så föredrar hon män som är dränkta i bensin och antända, med saxar instuckna i ögonen och en brandyxa i ryggen.

Av Ulle W - 10 oktober 2007 19:05

Äldsta dottern har löss....fy fasiken vad äckligt det känns och det kliar överallt! Har luskammat mej själv och andra dottern...inga gnetter eller kryp än så länge. Mannen ville oxå bli luskammad...med jag tyckte inte det var någon idé, kan inte tänka mej att nån lus trivs i hans jättelånga 3mm hår ;P

Nåja, hade en skvätt Prioderm i medicinskåpet, så hon har sovit med det i håret och en toppluva utanpå. Säger att det kliar mindre idag...undrar just om det går att tvätta bort löss med Dermocan? Sånt schampoo som man tvättar bort marsvinslöss med? Nån som testat? Annars har jag en flaska med Frontline, med det blir nog lite för dyrt att spraya in hela hennes huvud med...


Annars har det varit 4-års kalas med hela släkten. Tårta, tårta och ännu mera tårta. Å massor av presenter till stora tjejen.


Har kommit av mej med trimningen av djuren nu i flera dagar, fasiken, jag som tyckte jag var ute i god tid. Blir att sitta hela helgen.

Fjäskade till det rejält åt pälsbollarna och köpte en säck Rabbit Royal åt dom. Gillar egentligen inte det fodret, innehåller alldeles för lite protein, utan mest en massa "gotta" och alldeles för dyrt! Men, det är uppskattat, så nån säck emellanåt kan jag kosta på dom.

Annars får dom en blandning av Hippo Breed hästpellets, hel havre och kornkross.  


Sen har jag unnat mej en alldeles egen sak, har köpt mej ett nytt täcke. Ett sånt där som "frasar" när man kryper ner under det. Så varmt och mysigt blev det =)


Å så har jag ont i halsen och är lite småsnuvig. Vill inte och har absolut inte tid att vara förkyld nu! Har köpt en stor påse med apelsiner som jag tänkte trycka i mej nu i kväll. Så kroppen får värsta c-vitaminchocken!

Av Ulle W - 9 oktober 2007 14:15

Här råder fullständig kalaskaos! Våran Jennie fyller 4 år i morgon, så det ska bakas och fixas och grejas...


Var ute och red med äldsta dottern igår, hon på lilla söta Lady Strul och jag på vackra eldröda stoet Elding. Så underbart att få rida på en islandshäst igen! Åh vad jag vill ha en egen....*drömmer*


Vet ni, jag tror banne mej mitt arga och sväriga inlägg gjorde susen. Inte en enda elak kommentar på flera dagar. Men, om du bittra och elaka människa läser detta, så har jag en vän som gärna vill ha lite psykokommentarer, så han får avreagera sej lite...solitarie heter hans blogg ;)




Av Ulle W - 6 oktober 2007 10:38

Nu har jag tittat, ja mannen oxå, på Vilse i Pannkakan. Vad ska man säga? Helt underbart sjukt ju! Så otroligt opedagogiskt, om man jämför med tex Fem myror är fler än fyra elefanter.

Men ändå så underbart retro!

Bara en sån sak, mamma och pappa ska gå på promenad och då måste stackars Staffan äta upp sin jättepannkaka...vaddå? Får det stackars barnet inte äta middag med sina föräldrar? Och lämna sin 5-åring helt ensam hemma? Ja, det vara annorlunda förr, kan man ju säga...

Vi kollade en stund, och bytte sen till "Kalle och hans klätterträd" Så sött!

"-Emma, finns bara i fantasiiin men hon är fiiiin tycker Kaaalle"


Sen har vi Tårtan oxå, men den tycker jag fortfarande är himla läskig! Speciellt han den där tjocka farbrorn, som bara äter deg och fiser hela tiden! För att inte tala om när den skabbiga apan kommer!! *ryser*


Jag kom att tänka på ett annat barnprogram, som jag minns att jag gillade himla mycket, men minns banne mej inte vad det hette! Det var Gösta Ekman och Lena Söderblom, det var en massa hål med kuddar i, i golvet eller hur det nu var. "Mymlan" kan det hetat så?????


Ett annat program så var lite spejsat var "Ensam hemma åker gungstol" En tjej i en jättegungstol där golvet blev ett hav med massa läskiga fiskar...


Av Ulle W - 5 oktober 2007 17:43

Dax att blogga lite igen då, har varit lite inaktiv den senaste tiden och inte haft så mycket att tillföra omvärlden.

Nåja, var med dottern och red en sväng igår igen, hon är så duktig...ja, både dottern och ponnyn ;)


Trimmar marsvin som en galning, lite trist nu när man inte kan sitta ute. Ljuset i marsvinsrummet är inte lika bra som solljuset ute...

Har dock bestämt att en får stanna hemma, chokladen Kodiak har ju gått med damer ett tag och är lite lite för tunn...så jag sparar honom till ett senare tillfälle.

Annars händer det inte så mycket hos pälsbollarna. Några ser ut att vara dräktiga, några är fortfarande smärta och smidiga runt midjan.


Jo, vet ni? Ni som är födda ungefär samtidigt som mej, dvs slutet av -60talet...minns ni "Vilse i Pannkakan"? Eller, är det någon som egentligen glömt bort Staffan Westerberg? Nej, kunde väl just tänka mej det!

Jag har iallafall köpt Vilse i Pannkakan på DVD idag, men vågar banne mej inte sätta på den! Mannen totalvägrar att se, för han minns att han var skiträdd och såg bara ett eller två avsnitt. Jag tror jag var lite modigare och såg nog rätt så många avsnitt...hihi...eller så är det så att jag kanske var himla naiv på den tiden och blir skiträdd nu istället när jag kollar? Vi får se, återkommer med rapport =)


Jag spelade Backpacker 3 häromdagen..det går ju ut på att man ska resa jorden runt och arbeta och svara på massa frågor å sånt. Jag tog jobbet som florist och fick frågan "Vad kallas arten Hoya med ett annat namn?"

döhhhhhhh! Jag svarade rätt kan jag tillägga...hehe...Perfekt fråga för en som samlar på hoyor....eller porslinsblommor som var det rätta svaret ifall nån inte hängt med i mitt bloggande.


Vet du att en koala aldrig dricker vatten i hela sitt liv? Den får i sej tillräckligt med vätska från eukalyptusbladen som den lever på. Rätt så häftigt tycker jag!


Nu ska jag hälla upp en liten Baileys...skål och trevlig helg!

Av Ulle W - 3 oktober 2007 18:36

Eller, dottern har ridit idag, jag har flåsat efter.

Vi hittade på en ponny här i Grycksbo, jordens sötaste lilla sto som visade sej vara en perfekt läromästare åt Johanna. Vi tog en tur i skogen, och Johanna provade tom på att trava lite grann. Jag kommer iallafall att få toppkondition efter allt kutande och ropande bakom!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards