Mitt liv

Alla inlägg under februari 2007

Av Ulle W - 15 februari 2007 16:13

Har varit på akuten hela dagen idag. Efter min vurpa i måndags så har jag fått ondare och ondare i min skalle, så jag tyckte det var bästa att åka in och kolla. Fick göra en massa neuroligiska tester, typ följa pennan med blicken, kolla reflexer osv osv...tills doktorn sa att det skulle göras en hjärnröntgen, eller datortomografi som det heter på doktorspråk.Jag som är en slav under serien Cityakuten, såg scenen framför mej när jag skulle rullas in i en sån där jätteväsande röntgenapparat och så skulle jag få klaustrofobi och bli aprädd! Men, det var ingen stor apparat, bara en liten en som jag fick sticka in huvudet i. Det surrade och grejade i ungefär 5 minuter så var det klart!Ingen blödning på hjärnan så jag blev hemskickad med vila som ordination...å det är ju _jäääättelätt_ med en liten tremånadersbäbis och en överaktiv 3 åring som vill åka skridskor hela tiden!

Av Ulle W - 14 februari 2007 10:22

Vi fick såna där små hjärtchokladaskar, hela familjen, av min ömma moder...oj va synd att Jennie inte tyckte dom var nå goda!!! Har tryckt i mej min ask...ska snart fortsätta med Jennies...Choklad ÄR nyttigt, det är jag fullständigt övertygad om...för nu är jag helt plötsligt jätteglad och pigg ;)

Av Ulle W - 14 februari 2007 10:14

Var ju till BVC med lillprinsen i går. Då frågas det ju en massa om hur det går med amning, bajsning, kissning och sömn....just den där frågan om sömn var jag lite nervös för att den skulle komma upp...tänkte att nu tar dom ungarna ifrån oss och vi blir klassade som värsta revolterande hippieföräldrarna!!! Till saken hör att jag, har alltid låtit mina barn sova på magen från att dom tagit sitt första andetag...detta av den enkla anledningen att dom verkligen HATAT att ligga på rygg!! Däremot om man lagt dom på magen så har dom somnat på 2 röda. Enda gången dom INTE sover på mage är i vagnen...Nu kom alltså frågan från BVCsköterksan, -"Ja, hur går det med sömnen, sover han på rygg?" Jag skruvade lite på mej och svarade helt ärligt att så inte var fallet.Då svarar sköterksan...-"Jamen huvudsaken är att han sover som han ska, och att ni inte packar in honom i för varma kläder"Tjoho!!! Jag får behålla mina ungar =)En stor tyngd föll från mina axlar....

Av Ulle W - 13 februari 2007 14:10

Daniel har fått spruta i benet, vaccination mot kikhosta osv...men han tog det som en man, inte en min gjorde han! Än så länge är han glad och som vanligt, får väl se om det blir lite feber till kvällen.

Av Ulle W - 13 februari 2007 09:33

Trodde inte jag skulle vara det efter gårdagens bravader. Tror jag slog i skallen oxå, för jag mådde och mår fortfarande urmysko...yr, ont i huvudet samt mår illa...får ta det lugnt idag. Foten är bättre än jag trodde, kan stödja på den hjälpligt och ta några steg utan att börja störtgråta av smärta. Träskorna har åkt i soptunnan kan nämnas...någon sådan styggelse kommer aldrig i min ägo någonsin. Om någon mot förmodan skulle se mej i ett par träskor, så påminn mej vänligt men bestämt att jag inte är skapt för att vandra fram i sådana!Ta det lugnt föresten, jag ska ju till BVC med Daniel och ta spruta. Måste klura ut vilka skor jag kan tänkas få på min lindade fot. Undrar just om jag kan få in foten i träskorna...NEJ!!! Bara skojja =) Never again!Får bli ett par gamla Birkenstock tror jag....

Av Ulle W - 12 februari 2007 19:18

Jag är skadad. Så in i helsike skadad oxå. Skulle ge marsvinen mat och för att nå burarna längst upp så har jag en pall att kliva på. Jag kliver upp, kliver snett(kan nämnas att jag har träskor på mej, detta skodon sänt from Hell) faller handlöst och foten viker sej under mej. Hela min tyngd (72 kg) hamnar på min fot som är vikt inåt i 90 grader. Så nu är foten inlindad i ett tjusigt bandage. Kan stödja på den och ta mej fram hjälpligt....men ont gör det!Nu åker helvetes skodonen i soptunnan...å på åker fotriktiga Eccodojjor (lite tantvarning, men what the heck)

Av Ulle W - 12 februari 2007 15:51

Så här glad är våran Daniel för det mesta =)

Av Ulle W - 12 februari 2007 15:07

coolt..jag har haft 18 unika besökare idag..utan att ha skrivit nåt än =)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards