Mitt liv

Alla inlägg under september 2007

Av Ulle W - 8 september 2007 18:30

Så här kan min dag i Valbo summeras...

JumJums Jabba Dabba Doo, 88p cert och BIRjr

JumJums Bonneville, 89p cert och BIR

JumJums Zidonie, 89p cert och BIR-R och numera champion!

JumJums Fairline, 88p cert och BIR...


Snacka om full pott! Det går bra för JumJumsdjuren just nu ;)

Av Ulle W - 7 september 2007 18:31

Nu är dom sista djuren badade och fönade torra, luktar gott om hela kroppen och klorna är klippta. Allt är packat och klart inför utställningen i Valbo i morgon. Det är ju jag som är kommisarie, men konstigt nog är jag fullkomligt lugn och harmonisk! Känner att allt är under kontroll och allt ska bara bli såååå kul! Kul framförallt för att det är rätt så lite djur anmälda, och således inte så jättemånga utställare, vilket ger en massa mer tid åt att prata en massa skit med goa och trevliga marsvinsvänner =)


Tror att min senaste otur på avelsfronten börjat vända nu. Ser fram emot en härligt höst med ny avelsdjur och en helt ny uppsättning utställningsdjur.

Blev så glad idag, fick erbjudande att köpa en chokladhona av en vän. Denna hona är efter en chokladhona från mej, som i sin tur är kullsyster med min numera hädangågna vackra chokladdalmishane Easy Rider. Så henne kunde jag ju inte tacka nej till! Så ytterligare en till mitt lilla lilla chokladprojekt =)


Vidare har jag efter en massa funderingar bestämt mej för att sälja vackra satinhonan Fairline. Jag vill ju inte avla satiner, och ha ett marsvin bara för att ställa ut vill jag inte ha...så nu är hon till salu iallafall.


Håll en tumme eller två,  för att allt går som på räls i morgon!

Av Ulle W - 4 september 2007 19:35

Nu har jag städat garderober och förråd och sorterat kläder...kläder som är för små till barnen ska säljas på bytesmarknaden i slutet av september. Förra gången sålde jag bäbiskläder för 270 spänn!

Kläder som Johanna växt ur läggs på hög till Jennie.....mycket kläder blir det!


Kan nämna att våran katt är borta fortfarande, en månad igår sen han försvann... 

Av Ulle W - 2 september 2007 13:56

Mitt letande efter ny avelshane, igår kväll, har gett resultat. Fick svar från Danmark, Golden Gates uppfödning. Dom har en hane som ser himla trevlig ut, född i maj och bara nån enstaka satin långt bak i stammen...så det passar mej perfekt =)

Så nu är det bara att fixa med transporten, men det ska nog ordna sej.



Av Ulle W - 1 september 2007 19:34

Har ägnat kvällen åt att surfa runt och letat efter en ny avelshane. Är i desperat behov av en DE goldenhane, som helts inte är satinbärare. Verkar helt omöjligt att få tag på =(

Hittade en uppfödare i Danmark, som har två superfina småkillar till salu, men då är så klart en av deras föräldrar satin...*dubbelsuck*


Av Ulle W - 1 september 2007 07:08

Solen strålar från en klartblå himmel. Var just ut och hämtade tidningen och kunde konstatera att överallt var det is och frost, minusgrader med andra ord =(

Så idag får jag ta och kasta bort mina kära uteväxter som således frysit ihjäl i natt....1 september...är det inte lite väl tidigt?

Jag minns en september för några år sen, tror det var -02 närmare bestämt. Då badade jag och dottern sista gången den 9 september, i sjön! Lite kontraster sådär....


Känner mej mirakulöst bättre i förkylningen idag, vet inte om det var whiskeyn igår som hjälpte? Tror minsann att jag har lite lukt och smak idag, så jag kan nog iallafall märka när Daniel gör det där "stora" ;)


Måste ner på stan och hitta födelsedagspresent, Jennie ska på "prinsesskalas" hos sin kompis i morgon =)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards