Mitt liv

Alla inlägg under januari 2008

Av Ulle W - 6 januari 2008 15:43

Så här sur och tråkig kan man se ut trots att man får visa sitt djur i BISfinal...men här är det sen eftermiddag och alla skratt och smil har tagit slut....i detta läge vill man bara hem hem och åter hem!!


Marsvinet på bilden är SCh JumJums Aston Martin och är en satin DE golden.

Av Ulle W - 6 januari 2008 13:24

Utanför fönstret yr snön ner just nu, har gjort så ända sen i morse, så det är några cm vitt på marken.

Har gått igenom alla 1000-tals marsvinsbilder som finns i datorn och hittade denna...Gud så man längtar!!


Av Ulle W - 6 januari 2008 09:37

Så här blev mina resultat efter utställningen i Sollentuna igår.


BIS 1

Golden Gates Molo Mak, self DE goldenhane 7 månader, 89p och Cert

JumJums Jaguar, eng crested PE goldenhane 8 månader, 88 och Cert

SCh JumJums Aston Martin, satin DE goldenhane 14 månader, 89p Cert BIR

JumJums Glimma, rexhona 5 månader, 87p

Rospiggens Tändsticka, rexhane 11 månader, 87 p 7/10


BIS 2

 Molo Mak, 87p

Jaguar Cert

Aston Martin, 89p Cert och BIR

Glimma 1/1

Tändsticka 8/10


Nu är det ingen mer utställning här i mellansverige förens i mars i Kallhäll, så jag är lite sugen på att följa med V ner till Landskrona i februari då det är engelska domare.


Har ju varit i kontakt med en uppfödare i Danmark, om att ev få köpa nån goldenhona till avel. Hade fått svar igår, och jäsingen vilka djur hon erbjuder mej! Så nu ska jag försöka välja bland 4 st...men det slutar nog med att jag tar hela bunten *hihi*

Gäller bara att få hem dom till Sverige nurå...nån som vill hjälpa till? *blink blink*


Av Ulle W - 3 januari 2008 16:40

Här går skrivaren varm kan jag säga! Har massor av papper som ska med till Sollentuna på lördagen. Först alla domarkontrakt som ska skrivas på till våran utställning i mars, sen ska vi ha möte i Riks på lördagen och till det är det en hel hög papper som ska skrivas på och läsas osv..dessutom har jag skrivit ihop verskamhetsberättelsen för Svenska Marsvinsföreningen 2007...som oxå ska läsas av styrelsen innan den godkänns....*pust*


Men nu är allt klart, och uppdelat i små fina färgglada mappar =)


Förövrigt var jag väldigt förberedande igår, när jag städat klart alla burar så gjorde jag i ordning transportlådorna av bara farten. Så dessa ska bara fyllas med djur och vattenflaskor i morgon =) Även "marsvinsväskan" är packad, bara min och dotterns grejor som ska packas ner.

Vi ska ju bo på hotell och ha det mysigt, dottern ser mest fram emot hotellfrukosten =)

Vi bor på Hotell Ibis i Kista, bara 5 minuter från Sollentunamässan...snacka om lyxigt med sovmorgon!


Nu ska jag gå ut och trimma av det sista på djuren, och städa ur bilen måste jag oxå...så inte våran medpassagerare S får en chock när vi hämtar upp henne *S*

Just nu ser det ut som ett bombnedslag där inne, fasiken vad grejor det blir när man har en stor bil som vi...skridskor, Bratzdockor, böcker, barnvagn, vantar, mössor, alla braiga skivor, sladdar av alla olika modifjonger, skräp, skräp och lite till skräp...

Av Ulle W - 2 januari 2008 14:12

Shit alltså! Har visst förträngt det den sista tiden, men jag ska börja jobba igen på måndag!! Har varit hemma sen 18 augusti -06, först sjukskriven, pga att Daniel ville komma ut alldeles för tidigt, men han kom ju på beräknat datum, så resten av tiden har jag varit hemma med honom.

Ska bli skönt att komma in i de vardagliga rutinerna igen...upp halv 6 varje morgon, lämna ungar på dagis, köra dom 2 milen till jobbet, umgås med trevliga jobbarkompisar, laga mat laga mat laga mat på jobbet, hem vid 13, handla, hämta ungar på dagis, en stund vid datorn, laga middag, ta hand om djuren, glo på tv.....somna i soffan....vakna till lite för att släpa sej till sängen....sen rätt som det är så blir det fredag och det är attans så skönt att åka hem från jobbet.

Som det är nu så är ju alla dagar de samma, lite långrandigt tycker jag.

Av Ulle W - 2 januari 2008 10:55

Åh! Vad jag skäms, har totalt missat årets musikhändelse....för dotterns del! Hennes stora idoler (som så många andra flickor) är Tokio Hotel. Ett gäng ögonfagra pojkar som spelar....öhhhhh...ja va sjutton spelar dom för sorts musik? Trallvänligt lite hårdrockigt sådär?? Eller typ nåt...inte i min smak iallafall.

Men nu ska dom ju spela här i Sverige i april och jag har totalt missad det hela. Inga biljetter kvar såklart, och att köpa via andra hand är ju svindyrt!!! Den billigaste jag hittade på Tradera var 1780 kr för 2 biljetter...ja tjena! För det kan jag skicka iväg mannen på Sweden Rock i sommar, och då är det MASSOR av band i 3 dagar.


Nåja, jag får hålla ögonen öppna ifall det dyker upp några billiga biljetter så jag kan ta med dottern på detta.

Av Ulle W - 1 januari 2008 14:09

Nu är julen "utdansad" ur det Wretforska hemmet för denna gången. Här väntar vi inte till 20e Knut inte, utan vi vill börja det nya året med just något nytt. Ut med det gamla och in med nya friska tag!


Fjärrkontrollen är fortfarande borta, och bara för det så är knappen där man byter kanal på själva Boxern helkass...nu får vi tränga ihop oss vid tvn på övervåningen i stället. Men attan så mycket annat viktigt man får gjort när man inte tittar på tv!


Har hunnit trimma klart alla djuren nu på förmiddagen, samt badat båda rexarna. Tändstickan fick schampoo på sej 3 ggr innan löddret var riktigt rent. Han har inte badat sen han var till Rävlanda i oktober, och har gått med både honor och småhanar sen dess...så riktigt riktigt skitig var han *bläk*

De 3 korthårshanarna som ska med får bada på fredag innan jag åker iväg.

Åh vad jag längtar! Det var länge sen jag var på utställning nu, och jag saknar mina goa marsvinsvänner. Blir nog stort kramkalas ;)


Här i Grycksbo dalar det små små snöflingor =) Hoppas det får ligga kvar...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards