Mitt liv

Alla inlägg under juni 2007

Av Ulle W - 20 juni 2007 10:43

Jag tror jag kräks! Att det ALLTID ska tjafsas och gnabbas och kastas skit på varandra!!! Nämn den föreningen där allt flyter smärtfritt utan konflikter?

Var förut med i hästförening, men gick ur pga av all osämja. Nu har ett mycket infekterat ämne även dykt upp i "pälsbolls"föreningen...och jag som ledamot i Riksstyrelsen blir automatiskt involverad i detta...

Varför kan folk inte vara glada, trevliga, snälla, kramas med varann, prata om roliga saker och framförallt ha kul med våra djur????

GAAHHHHHH!!!!!!!!!!!

Av Ulle W - 20 juni 2007 10:38

I ögonvrån skymtade jag skräcködlan bakom en hylla i affären. Med otrolig smidighet och perfektionism undvek jag denne, av etter stinkande varelse!

Tänkte att banne mej så ska denne inte få förpesta min hittills braiga dag...å jag lyckades!! Ödlan såg mej, det är jag säker på, för andra i familjen kände sej tvingade att ge sej till känna....hoho! One more victory in my life!!!!

*moohhahhhaaaahhh*

Av Ulle W - 20 juni 2007 09:08

Så idag ska det shoppas minsann! Fast bara nyttiga saker...först kraftfoder till djuren, sen lite mer blommor till lådorna på verandan, blomjord å massa annat grejs som behövs när hoyasticklingarna kommer med posten, mat inför midsommar....sen är det nog inget mer?

Jo, vi ska gå å klippa oss i eftermiddag, jag och barnen =)

I kväll är det full rulle, grannen har "öppet hus" för att fira in sej som pensionär.

Av Ulle W - 19 juni 2007 21:10

Har just städat alla burar, attan så nöjd man är efteråt..både jag och djuren ;)

Luktar såååå gott av fräscht spån och massor av hö. Brukar gå igenom alla djuren just när jag städar, Fraganzia alias "Fraggel" har i två dagar varit helblöt under rumpan/magen av kiss. Å runt själva slidan är det nåt ljusgult klet, nästan som kristaller. Hon är som vanligt så jag vill inte ge henne nån Bactrim eller nåt. Har aldrig sett nåt liknande? Nån av mina marsvinsvänner som har nån aning???


Var ner på stan en sväng och in på musikaffären, Johanna har ju börjat spela elgitarr i ett tjejband så hon vill ha en egen gitarr (brukar låna Mickes). Vi hittade en skitsnygg röd som vi ska hämta i morron. Så hon får den i en tidig födelsedagspresent (fyller i augusti).


Köpte ju en säng åt Jennie på IKEA igår, och när vi skruvat ihop den så fattades det en ribbotten. Ringde idag och fick beskedet att det ingår inte en sån!!!! Men hur sjutton har dom tänkt att man ska kunna veta det då? Jo, man ska  lusläsa den där lilla lappen som sittar på varje produkt, där stod det tydligen att man fick köpa till en ribbotten *morrar*. Så jag beställde en och det skulle bli 220:- med frakt..så jag ska avbeställa den bara jag får ordernumret så kan Micke tillverka en istället.


Har vunnit några auktioner på Tradera på följande Hoyor =)

H.calycina

H.wayetti

H.tsangii

H. verticillata "Bronze"


snart är vardagsrumsfönstren fulla av hoyor!

Tog till mej Idas råd och släppte ner H. carnosa Compacta från ställningen, så nu är den en vacker ampel i stället.


I morrn är det barnbidrag!!!


Dagens låt blir psalmen "I denna ljuva sommartid" tycker den passar ypperligt just nu, så som naturen ser ut! Å alla underbara blomdofter!!!

Av Ulle W - 18 juni 2007 21:02

Har varit med familjen i Furuvik hela dagen. Spanat på apor, både stora och jättesmå, barnen har åkt karusell till som var alldeles slut. När vi bestämt att vi skulle bege oss hemöver tog Micke fram sin sista guldpeng och satsade på nr 10 på chokladhjulet. Vi vann en stoooooooor kartong med kexchoklad!!

På vägen hem blev det ett stopp på IKEA och där blev det en säng till Jennie och en matstol åt Daniel.

Alldeles efter Hofors såg vi några bilar som stod still efter vägen och trodde först att det hänt en olycka. Men i diket sprang en VARG!! Helt otroligt att få se en i det vilda. Har bara sett dom i fångenskap på Skansen och i Orsa Björnpark. Den sprang ett tag i diket och vek sen av in på en mindre väg. Helhäftigt tycker jag som inte har något emot vargar i naturen.

 Inga diskutioner om detta ämne tack!


Väl hemma konstaterade att båda goldenhonorna Rose Red och Utopia är jätteöppna!! Så det kommer nog bäbisar inom dom närmsta 2 dygnen. Båda honorna är ju champions och pappan till ungarna är JumJums Alfa Romeo, en fin unghane som jag tror kan bli mycket fin när han vuxit färdigt. Mkt bra typ för att vara en hane och otroligt fin glöd i färgen. Kombon mellan dessa kan bli mkt bra...

Klurar och klurar på vad jag ska anmäla till Väddö i augusti. Blir en hel drös med vackra juniorer till att börja med. Sen är det dom vuxna...de honor jag ställt den senaste tiden går med hane, så det får bli några lite äldre i såfall.

Ja, ja har några veckor på mej att bestämma....känns så tråkigt och trist när det inte är nån utställning för mej på hela sommaren!


Dagens låt blir Cat Stevens "Morning Has Broken"...den tillägnar jag min kära fader som ställer upp i alla lägen. En låt som jag växt upp med, när jag var liten brukade min pappa spela den här låten, han lyfte upp mej i sin famn å så dansade vi trycker på vårt sätt =)


Av Ulle W - 17 juni 2007 20:31

I dag har jag inte gjort mycket. En sån här total slappdag blev det.

Våran kattfan har roat sej med att promenera på poolkanten, så nu är det ett hål någonstans. Jättelätt å hitta det då...not =(


I morron ska hela familjen till Furuvik och glo på aporna och åka karusell...förhoppningsvis hinner vi med en sväng in på IKEA på vägen hem.


Väntar och väntar på sprickfärdiga goldenhonorna Rose Red och Utopia. Det var 70 dygn förra lördagen sen dom sattes med hane, så bebblorna borde kika ut snart tycker jag.

Sen blir det lugnt på bäbisfronten tills i augusti. Då blir det babyboom igen med 7 dräktiga honor, både goldens och rexar.


Dagens låt blir Hammerfall "Dreams come thrue" (spelades på vårat bröllop)

Av Ulle W - 17 juni 2007 14:07

Ber om ursäkt att jag bara sådär tar för givet att folk ska veta vad Platespotting är! Men här kommer en förklaring.

Det är en fullständigt meningslös hobby för folk som tycker dom har ett tråkigt liv....i bilen. Det hela går ut på att man letar efter nummerplåtar, man börjar med 001 fortsätter med 002 osv...numrena måste komma i ordning, annars är det fusk...det här blir till ett behov när man är ute och åker bil..ibland kan man till och med vara en trafikfara! Men det är helt omöjligt att sluta kan jag säga. Vissa nummer här helt omöjliga att se, så vissa dagar, som i går, ramlar det in 4 nummer på raken. Målet är såklart att komma till 999...då kan man börja om ifall man inte tröttnat!

Läs mer på www.platespotting.com

Av Ulle W - 16 juni 2007 19:55

En till bild på en hoya, denna gången en Hoya kerrii. Rätt så gullig med sina hjärtformade blad =)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Länkar

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards